Payd Blogg

Tävla med Payd!

Lästid: 3 minuter

Under jul & nyår reser många för att fira med nära och kära, eller planerar nya äventyr inför kommande år. Payd är din bästa resekompis – oavsett om du reser kort eller långt. Från att dela på resekostnaden, fjällstugan eller hantera andra valutor, finns Payd här för att göra det enklare att resa tillsammans. Därför vill vi på Payd belöna några användare med presentkort på tågresor att dela med vänner eller familj. Varför inte ta med dina nära och kära till Paris, Berlin, Köpenhamn eller Åre på påsklovet?

Starta ditt nästa äventyr genom att dela i vår tävling. I det här blogginlägget har vi samlat allt du behöver veta, lycka till!

Så här tävlar du:
Du kan delta i tävlingen antingen på vår Instagram, Facebook eller TikTok. Det du behöver göra är att följa vårt konto, ladda ned Paydappen gratis i App Store eller Google Play, tagga den du vill dela vinsten med i vårt kommentarsfält och svara på en frågan: Vilken funktion i Payd-appen passar bäst för nya äventyr? Tävlingen pågår mellan den 9-21 december. Vinnare annonseras den 22 december.

Vinsten:
• Vi tävlar ut åtta stycken presentkort på tågresor från All Aboard värda 5 000 kronor styck.
• Med presentkortet kan du boka resor både i Sverige eller Europa med bland annat SJ, Interrail och Snälltåget.
• Presentkortet är inte personligt och kan delas, är giltigt i två år och skickas digitalt. Det gäller på både interrailkort och enskilda resor.
• Du kan välja att använda hela beloppet direkt eller dela upp det på flera köp.
• Vi kontaktar vinnaren via DM (direkt meddelande) på respektive plattform.

Tävlingsvillkor:
• Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsreglerna och villkoren.
• När du deltar i tävlingen godkänner du att vi kontaktar dig via direkt meddelanden.
• Den information som lämnas i bidraget samt information om dig själv, kommer att behandlas vid administration av tävlingen samt vid framtida kontakt vid vinst.
• Den information som lämnas i bidraget samt information om dig själv, kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
• Varje tävlande får delta med ett tävlingsbidrag.
• Tävlingen kommer att pågå mellan den 9-21 december, den avslutas den 21 december klockan 23:59.Åldersgränsen för att vara med och tävla är 18 år.
• Anställda eller familj till anställda på Payd och Svea Bank får ej delta i tävlingen.

Så utser vi en vinnare:
Vinnarna utses av en jury från Payd och beslutet kan inte överklagas. Vinnaren kommer kontaktas under vecka 51 2022 via DM (direkt meddelande).

Vid frågor om tävlingen vänligen kontakta oss i DM i våra sociala kanaler eller skriv ett mail till hello@payd.com

Dela:

Facebook
Twitter
Email

Ladda nerFatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/payd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/payd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/payd/publ...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/payd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35