Payd Blogg

Håll midsommarbudgeten!

Lästid: 2 minuter

Snart är det äntligen midsommar. Här kommer fyra tips till ett roligt midsommarfirande som inte spräcker budgeten:

1. Fira utomhus

Duka upp för långbord på gräsmattan istället för att hyra en lokal eller en stuga, det är lika mysigt och mycket billigare. Glöm inte partytält om regnet kommer!

2. Handla maten online

Kom överens om vad som ska handlas och lägg en beställning, så blir det enklare att hålla sig till en budget som alla är överens om.

3. Dekorera med det ni har

Tänk utanför för ramarna när det är dags att duka bordet! Fyll glasflaskor med vilda blommor, gamla glasburkar kan agera ljuslyktor och använd ett stort vitt lakan som duk.

4. Var kreativ!

Var kreativ med lekarna! Skriv egna lappar till charader, gör om de klassiska snapsvisorna till era egna och be någon ta med det gamla kubbet.

För att hålla koll på alla kostnader kan ni använda Payd. Då ser ni enkelt vem som betalat vad och vem som ska swisha vem.

Glad midsommar!

Dela:

Facebook
Twitter
Email

Ladda nerFatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/payd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/payd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/payd/publ...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/payd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52