Payd Blogg

Dela på kostnader med Payd

Lästid: 2 minuter

Vi på Payd gillar delningsekonomi, men det var vi inte först med. Grundidén av att dela på kostnader sträcker sig långt tillbaka i tiden, Socrates sa att värdet på en produkt inte kommer från ägandet, värdet kommer från användandet. 
 
Så, vad är det för typ av utgifter du kan hålla koll på med Payd? Det kan vara allt ifrån hyran till hur mycket hämtmat ni köper hem i veckorna. Om ni är två eller fler så kan det också vara bra att hålla koll på vem som betalat vad, och det ser ni direkt i appen. Det är också bra att hålla koll på hur mycket ni spenderar och på vad. Med Payd som ett ekonomiverktyg kan ni enkelt se över vad ni lägger mycket pengar på och då blir det enklare att prata om pengar, vilket vi vet inte är det lättaste.
 
När vi delar på kostnaden med någon delar vi även en upplevelse. En festlig måltid smakar oftast bättre tillsammans med någon, och ett pass padel blir roligare om du delar bana med en vän. Vi ser det som en win-win situation för dig och din plånbok!

Dela:

Facebook
Twitter
Email

Ladda nerFatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/payd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/payd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/payd/publ...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/payd/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52