Payd Blogg

Dela på drömmen

Lästid: 2 minuter

Hur många nyårslöften har du hållit? Vi människor har lättare att hålla ett löfte om vi delar det med någon annan, det har en studie från ett amerikanskt universitet kommit fram till. Studien visade att en av anledningarna till att bara 8% av alla nyårslöften hålls är för att de inte delas. När vi berättar för andra om våra mål och drömmar innebär det att då sätter press på oss själva att faktiskt uppnå dem.

Vi kan dela med oss av våra drömmar, men vad händer om vi faktiskt inkluderar någon mer i drömmen?
Vi kan komma på två saker, det första är glädjen vi får av att uppleva något med någon annan, det kan skapa minnen för livet. Det andra är att det inte bara är vi som blir glada av att dela, det blir din plånbok och planeten också!

Vad skulle det kunna vara? och hur kommer Payd med i bilden? Jo, en sådan dröm kan vara en sommarstuga på en plats du älskar och om du delar den med någon kan det underlätta att samla alla kostnader på ett ställe. Skapa enkelt en grupp och lägg till de personer som ska vara med, sedan är det upp till er att lägga in det ni betalar för och appen räknar ut vem som är skyldig vem! Otroligt smidigt, tycker vi.

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ladda ner